Viskon Kumaş

04-04-2022 17:31
Viskon Kumaş
Viskon Kumaş
 
 
Elbise, etek, bluz, vb. alanda kullanabildiğimiz yazın en çok tercih ettiğimiz viskon kumaş 'ın hammaddesi kayın ağacından üretilir. Pamuğa çok benzer yapısı ile bilinen bu kumaş içinde herhangi bir kimyasal madde bulundurmaz.
Bu özelliklerinden dolayı tamamen sağlıklı ve kaliteli kumaş çeşitleri arasındadır.
Viskon kumaş efil efil diyebileceğimiz rahat terletmeyen yumuşak yapısı itibarı ile tekstil sektöründe en ön sıralarda yerini almaktadır. 
 
Viskon Kumaş Özellikleri
Bir ağaçtan (kayın ağacı) üretilen diğer kumaş çeşitlerine göre tamamen farklı özelliklere sahip viskon kumaş' ın özelliklerini sizler için derledik.
-Pamuğa kıyasla nem emme oranı yüksektir.
-İçinde polyester karışımı olmadığından terletme yapmaz.
-Renkleri diğer kumaşlara göre daha canlı gösterir.
-Baskı için uygun bir kumaştır.
-Hava alabilen rahat ve zarif bir yapısı vardır.
-Pamuğa göre iki kat daha fazla esneyebilir.

Viskon Kumaş Modelleri
Viskon kumaş ile yapılabilecek birçok etek, eibise, bluz, vb. modellerini kumaş sepetim olarak online sitemiz ile siz değerli müşterilerimize düz ve desenli olarak birçok viskon kumaş modellerini sunmaktayız.
 
Viskon Kumaş Fiyatları
En uygun viskon kumaş' ı nerden bulurum diye araştırma yaptıysanız şuan doğru adrestesiniz sizlere sunduğumuz viskon kumaşların tamamen orjinal ve piyasa fiyatı olduğundan emin olabilirsiniz. Viskon kumaşlar fiyat olarak genelde  yükselebilir veya indireme girmiş olarak düşebilir. Güvenilir online sitemiz'den istediğiniz zaman viskon kumaşları inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.
 
Viskon Kumaş Nasıl Yıkanır 
Viskon kumaş soğuk veya ılık suyla kumaşı tahriş etmeyicek şekilde ve kısa bir sürede yıkanmalı daha sonra kumaşın hava alabileceği sıcak bir ortamda kurumaya bırakılmasını öneririz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.